ANASAYFA GÜNDEM Ahmet Akın, Balıkesir İş Dünyasıyla Buluştu: "Balıkesir'i Hak Ettiği Yere Taşıyacağız

Ahmet Akın, Balıkesir İş Dünyasıyla Buluştu: "Balıkesir'i Hak Ettiği Yere Taşıyacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir'de ticaret ve sanayi sektörüne liderlik eden iş insanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretler kapsamında Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) ve Balıkesir Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Akın
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
556
GÖSTERİM
Ahmet Akın, Balıkesir İş Dünyasıyla Buluştu: "Balıkesir'i Hak Ettiği Yere Taşıyacağız

Ahmet Akın, Balıkesir İş Dünyasıyla Buluştu: "Balıkesir'i Hak Ettiği Yere Taşıyacağız" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir'de ticaret ve sanayi sektörüne liderlik eden iş insanlarıyla bir araya geldi. 

Ziyaretler kapsamında Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) ve Balıkesir Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Akın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Balıkesir esnafı, Balıkesir sanayicisi eşsizdir. Hepsinden söz aldım, Balıkesir'i hak ettiği yere elbirliğiyle taşıyacağız inşallah" dedi.

Akın, Türkiye'nin dört bir yanını tanıdığını ancak Balıkesir'in esnafının ve sanayicisinin benzersiz bir özellik taşıdığını vurgulayarak, "Balıkesir'de 'biz bizeyken' gurur duyduğumuz bir kültür var. Balıkesir'in havası, suyu neyse, insanları da o kadar güzel ve dürüst. 

Esnaf, köylü, genç, yaşlı... Balıkesirli insan, samimiyetini ve doğallığını hissettirir. Bugün Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) ile Balıkesir Ticaret Borsası'nı ziyaret ettik. Çocukluğumuzdan tanıdığımız kaliteli insanlarla buluştuk. Hepsinden söz aldım ve Balıkesir'i hak ettiği yere taşıyacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Ahmet Akın'a ziyaretlerinde CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Sinan Ayhan, CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, 2023 Yılı İhracat Rekorunu Değerlendirdi

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, 2023 Yılı İhracat Rekorunu Değerlendirdi