ANASAYFA GÜNDEM Burhaniye'de Yollar Yenileniyor: Ali Kemal Deveciler Hızla Çalışmaya Devam ediyor.

Burhaniye'de Yollar Yenileniyor: Ali Kemal Deveciler Hızla Çalışmaya Devam ediyor.

Burhaniye'de Yollar Yenileniyor: Ali Kemal Deveciler Hızla Çalışmaya Devam ediyor. Yol Çalışmalarına Devam eden Burhaniye Belediyesi yenilenerek hizmete hız kesmeden devam ediyor.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
549
GÖSTERİM
Burhaniye'de Yollar Yenileniyor: Ali Kemal Deveciler Hızla Çalışmaya Devam ediyor.

Burhaniye'de Yollar Yenileniyor: Belediye Hızla Çalışmalarına Devam Ediyor!

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede belirlenen ve talep edilen yol ve güzergahların yenilenmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi'nde 6 ayrı noktada eş zamanlı olarak başlatılan çalışmalarda, doğalgaz çalışmalarından ve son dönemdeki olumsuz hava koşullarından kaynaklı bozulan yolların yenileme işlemleri hızla sürüyor.

Burhaniye Cumhuriyet Mahallesi'nde 28, 29, 68, 69, 70. caddelerde parke taşı döşeme çalışmalarına başlanırken, ekipler bozuk olan yolların söküm işlemlerini titizlikle gerçekleştiriyor.

Yine Burhaniye Bahçelievler Mahallesi'nde ise 2783. Cadde üzerinde kaldırım ve bordür tamirat çalışmaları devam ediyor.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ulaşım yatırımlarını merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan sürdürdüklerini belirterek, doğalgaz kazı çalışmaları ve olumsuz hava koşullarından etkilenen yolların üst yapı çalışmalarını program dahilinde hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Deveciler, yapılan çalışmalarla Burhaniye'yi hak ettiği vizyona kavuşturacaklarını vurgulayarak emek harcayan tüm personeline teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halktan Alıp, Göstermelik Zamlarla Tebrik Bekliyorlar!

Halktan Alıp, Göstermelik Zamlarla Tebrik Bekliyorlar!