ANASAYFA GÜNDEM Deva Partisi'nin Güçlü Kadrosu Edremit İçin Bir Araya Geldi!

Deva Partisi'nin Güçlü Kadrosu Edremit İçin Bir Araya Geldi!

Deva Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, Milletvekilleri ve il yöneticileri ile birlikte Edremit Belediye Başkan Adayı Tevfik Çelik'in basın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
1135
GÖSTERİM
Deva Partisi'nin Güçlü Kadrosu Edremit İçin Bir Araya Geldi!

Deva Partisi Edremit Adayı Tevfik Çelik, Projelerini Tanıttı 

Deva Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, Milletvekilleri ve il yöneticileri ile birlikte Edremit Belediye Başkan Adayı Tevfik Çelik'in basın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Deva Partisi'nin güçlü kadrosu, Çelik'i halka tanıtarak şehir için öngördükleri projeleri paylaştı.Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, "Edremit için önemli bir adım atıyoruz. Tevfik Çelik liderliğinde, şehrimizi daha ileriye taşımak adına güç birliği yapıyoruz" dedi. 

Ankara Milletvekili Sadullah Ergin ise, "Edremit, Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri ve bu ilçeye daha fazla hizmet etmek için buradayız. Deva'nın güçlü ekibiyle birlikte, Tevfik Çelik'in liderliğinde Edremit'i daha da güzelleştireceğiz" şeklinde konuştu.İl Başkanı Gürhan Kayabey, "Bugün burada güç birliği ve birlikte çalışma azmimizi sergiliyoruz. Tevfik Çelik ile birlikte, Edremit'e yapacağımız hizmetlerle şehrimizi daha yaşanabilir kılacağız" ifadelerini kullandı.

Edremit Belediye Başkan Adayı Tevfik Çelik, "Deva Partisi'nin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimize hizmet etmek, projelerimizi paylaşmak için buradayız. Birlikte, daha yaşanabilir bir Edremit için yola çıkıyoruz" dedi.Toplantı, katılımcıların sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi. Deva Partisi, Balıkesir'de ve Türkiye genelinde hizmet odaklı siyaseti temsil etmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteorolojik Uyarı: Balıkesir'de Kuvvetli Sağanak ve Gök Gürültülü Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Balıkesir'de Kuvvetli Sağanak ve Gök Gürültülü Yağış Bekleniyor!