27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri 5 Haziran 2024 Sivas'ta Vefat Edenler

5 Haziran 2024 Sivas'ta Vefat Edenler

Sivas'ta kaybettiğimiz değerli insanları anıyoruz. 5 Haziran'da vefat edenlerin ardından Sivas'ta cenazeler düzenlendi. Sivas'ın acısını paylaşıyoruz.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
5 Haziran 2024 Sivas'ta Vefat Edenler

Sivas'ta Yaşanan Vefatlar ve Cenaze Bilgileri

Sivas'ta 5 Haziran günü yaşanan vefatlar ve cenaze törenleri hakkında bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar:

Zarife Artmaz

88 yaşında aramızdan ayrılan Zarife Artmaz için cenaze töreni Ay Yıldız Camii'nde düzenlendi. Artmaz'ın defin işlemi Yukarı Tekke 51. Ada Mezarlığı'nda gerçekleştirildi. Taziye adresi ise Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunuyor.

Hatice Gücüklü

Ay Yıldız Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verilen Hatice Gücüklü, 81 yaşındaydı. Gücüklü'nün defin işlemi de Yukarı Tekke 17. Ada Mezarlığı'nda gerçekleştirildi. İstanbul'dan taziye için aranabilecek telefon numarası: 0 541 215 58 15.

Kemaledin Özarslan

70 yaşındaki Kemaledin Özarslan için Ay Yıldız Camii'nde cenaze namazı kılındı. Özarslan'ın defin işlemi Yukarı Tekke 89. Ada Sıra Mezarlığı'nda gerçekleştirildi. Taziye adresi ise Çayyurt Mahallesi Etembey Sokak'ta bulunan Özarslan Apartmanı B-Blok A Giriş'te.

Nakil Edilenler

Bunun yanı sıra, farklı ilçelere nakledilen vatandaşlar da listelendi. 75 yaşındaki Ganime Coşkun'un nakil işlemi Hafik Gökdin'e, 51 yaşındaki Selçuk Koç'un nakli Gürün Eskihamal'e, 79 yaşındaki Zeynep Özdemir'in nakli Kangal Özdemir'e, ve 67 yaşındaki Rukiye Koçyiğit'in nakli ise Bayburt'a gerçekleştirildi. Nakil için iletişim numaraları da paylaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Artvin'de tur teknesi battı! Yaralılar var!

Artvin'de tur teknesi battı! Yaralılar var!