27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas'ta 19 Mayıs kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

Sivas'ta 19 Mayıs kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 105. yıldönümü, Sivas'ta coşkuyla kutlandı. Bu önemli gün bağımsızlık ve Cumhuriyet'e giden yolda mihenk taşı olmaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta 19 Mayıs kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

Sivas'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı. Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen kutlama programı, 'Türkiye'nin Gücü Gençliği' temasıyla gençlik yürüyüşü ile başladı.

Coşkulu Yürüyüş

Tarihi tren garı önünden başlayan yürüyüşe Vali Yardımcısı İhsan Maskar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, diğer il protokolü üyeleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Türk bayraklarıyla süslenen yürüyüş, Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Atatürk Kongre ve Müzesi bahçesine kadar devam etti.

Kutlama Programı ve Ödül Töreni

Yürüyüşün ardından kutlama programına geçildi. Halk oyunları ve zeybek gösterileriyle renklenen etkinlikte, başarılı sporcular hünerlerini sergiledi. Programın sonunda il protokolü, uluslararası alanda Sivas'ı temsil eden sporculara çeşitli ödüller vererek geceyi taçlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
19 Mayıs Pazar günü Sivas'ta Hizmet Verecek Nöbetçi Eczaneler Listesi Güncellendi

19 Mayıs Pazar günü Sivas'ta Hizmet Verecek Nöbetçi Eczaneler Listesi Güncellendi