27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Solunum sıkıntısı çeken kediye estetik operasyon!

Solunum sıkıntısı çeken kediye estetik operasyon!

Sivas'ta solunum sıkıntısı çeken Yulaf isimli kedinin dar burun yapısına estetik operasyon yapıldı. Veteriner Hekim İbrahim Özmen, operasyonun burun kanatlarını genişleterek yapıldığını belirtti. Bu operasyon olmasaydı, kedinin kalp ve dolaşım problemleri yaşayabileceği belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Solunum sıkıntısı çeken kediye estetik operasyon!

Sivas'ta solunum sıkıntısı çeken 1,5 yaşındaki 'Yulaf' isimli kediyi kurtarmak için gerçekleştirilen estetik operasyon başarıyla tamamlandı. Veteriner Hekim İbrahim Özmen, kedinin dar burun yapısından kaynaklanan sorunları çözmek amacıyla burun kanatlarını genişleterek operasyon gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yulaf'a Estetik Operasyon

Scottish Fold cinsi kedisi Yulaf'ın solunum zorluğu çekmesi üzerine sahibi Ataberk Dursun, Veteriner Hekim İbrahim Özmen'e başvurdu. Yapılan incelemede, kedinin dar burun yapısının rahatsızlığa sebep olduğu tespit edildi ve estetik ameliyat önerildi. Yulaf, operasyon geçirerek sağlığına kavuştu.

Estetik Ameliyatın Önemi

Veteriner Hekim İbrahim Özmen, yaptığı açıklamada, kedilere yapılan estetik operasyonların tıpkı insanlarda olduğu gibi sağlık problemlerini çözmek amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Özmen, Yulaf'ın burun kanatlarını genişleterek solunumunu kolaylaştırdıklarını ve bundan sonra hayat kalitesinin artacağını ifade etti.

Hedef, Sağlıklı Bir Yaşam

İbrahim Özmen, Yulaf'ın operasyon sonrası kontrollerinin iyi olduğunu ve ödemlerin azalarak daha iyi bir duruma geleceğini söyledi. Eğer operasyon gerçekleştirilmeseydi, kedinin kalp, nabız ve dolaşım problemleri yaşayabileceğini vurgulayan Özmen, artık Yulaf'ın daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdüreceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sünnet için en uygun yaş kaçtır?

Sünnet için en uygun yaş kaçtır?