27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Türkiye - İtalya Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye - İtalya Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye Milli Futbol Takımı, deplasmanda İtalya Milli Takımı ile zorlu bir hazırlık karşılaşmasına çıkacak. Karşılaşma TSİ 22:00'de başlayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye - İtalya Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Türkiye, İtalya ile Deplasmanda Karşılaşacak

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, deplasmanda Luciano Spaletti'nin ekibi İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Maç Saati ve Yayın Bilgileri

Renato Dall'Ara Stadyumu'nda oynanacak mücadele TSİ 22:00'de başlayacak. Karşılaşma, TRT Spor kanalından naklen yayımlanacak.

Takımlar Arasındaki Geçmiş Karşılaşmalar

Türkiye, bugüne kadar İtalya ile 15 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşadı. Ay-yıldızlı ekip, rakip fileleri 10 kez havalandırırken kalesinde 29 gol gördü.

Son Karşılaşma ve Goller

İki ülke A milli futbol takımları, son kez iki yıl önce Konya'da karşı karşıya geldi. İtalya, mücadeleyi 3-2 kazanarak galip geldi. Milli takımın gollerini Cengiz Ünder ve Serdar Dursun atmıştı.

Türkiye'nin En Ağır Yenilgisi

A Milli Futbol Takımı, İtalya karşısında tarihindeki en ağır yenilgisini Bologna'da yaşadı. 1964 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında ev sahibi takım, Türkiye'yi 6-0 mağlup etmişti. Orlando 4 gol atarken, Riviera 2 gol kaydetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hizbullah İsrail'i Vurdu!

Hizbullah İsrail'i Vurdu!