27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Lazio Sivassporlu Oyuncunun Peşini bırakmıyor!

Lazio Sivassporlu Oyuncunun Peşini bırakmıyor!

Serie A takımı, Süper Lig'de dikkat çeken Arnavut golcüyü transfer etmek istiyor. Lazio, Manaj'ı kadrosuna katma planları yaparken, Sivasspor yönetimi de teklifleri değerlendiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lazio Sivassporlu Oyuncunun Peşini bırakmıyor!

Rey Manaj, Sivasspor'da Rekor Kırdı

Yıldız futbolcu Rey Manaj, EMS Yapı Sivasspor formasını giydiği bu sezon attığı 22 golle takım tarihinde bir sezonda en fazla gol atan oyuncu unvanını elde etti.

Lazio'nun Radarında

Transfer dedikodularının odağında olan Manaj'a en ciddi talip olarak İtalyan devi Lazio'nun olduğu belirtiliyor. Türkiye ve Arap kulüplerinden de transfer teklifleri alan Manaj için Sivasspor yönetimi henüz kararını vermiş değil.

Gol Kralı Adayı

Manaj, 36 maçta 22 gol atarak Sivasspor'un en golcü oyuncusu olmanın yanı sıra Süper Lig'de de zirvedeki isimler arasında yer aldı. Mauro Icardi ve Edin Dzeko'nun ardından ligin en skorer üçüncü futbolcusu oldu.

Transfer Ücreti Belli Oldu

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Manaj için Fransa ve İtalya'dan gelen tekliflerin yanı sıra 15 milyon Euro'luk bir transfer ücreti belirlendiğini açıkladı. Manaj ise ayrılık sinyalleri verirken, Sivas'a duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Brentford ile Sivasspor'un Heyecan Dolu Maçı Yaklaşıyor!

Brentford ile Sivasspor'un Heyecan Dolu Maçı Yaklaşıyor!