ANASAYFA YAŞAM Çağatay Ulusoy peygamber rolünde: Kübra dizi konusu ne, oyuncuları kimler, hikayesi ne

Çağatay Ulusoy peygamber rolünde: Kübra dizi konusu ne, oyuncuları kimler, hikayesi ne

Çağatay Ulusoy peygamber rolünde, Kübra dizi konusu ne, oyuncuları kimler, hikayesi ne, nerede çekiliyor? fragman yayınlandı mı? Netflix Kübra Dizisi fragmanı
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
562
GÖSTERİM

Netflix'in Yeni Dizisi 'Kübra' İlk Tepkileri Topluyor!

Bugün gösterime giren Netflix dizisi Kübra, merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu dizi, Gökhan karakterinin bir mesaj sonucu seçilmiş kişi olduğuna inanarak başladığı sıradışı bir mücadeleyi konu alıyor.

Dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Aslıhan Malbora, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal ve Ahsen Eroğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı 'Kübra', Afşin Kum'un aynı adlı kitabından uyarlanmıştır.

Hikaye, Gökhan'ın kendisine gelen sıra dışı bir mesaj sonucu seçilmiş kişi olduğuna inanmasıyla başlıyor. 'Kübra' adlı bir hesaptan gelen, "Sen farklısın!" mesajı, Gökhan'ın hayatını kökten değiştirir. İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan Gökhan, kendini birden 'karanlık ve aydınlık için savaşanlar' arasında bulur. Dizinin ilk bölümleriyle birlikte izleyiciler, Gökhan'ın bu sıra dışı yolculuğuna tanıklık ediyor.

Diziyi izleyenler arasında ilk tepkiler oldukça olumlu. Merak uyandıran konusu ve etkileyici sahneleriyle 'Kübra', izleyicilerin beğenisini kazanmaya başlamış gibi görünüyor.

Sıkça sorulan sorular arasında, Çağatay Ulusoy Peygamber rolü mü yapıyor? 
Çağatay Ulusoy hangi peygamberi oynuyor gibi sorular sorularak tepkiler verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Hal Fiyatları 2024

Sivas Hal Fiyatları 2024