ANASAYFA YILDIZELİ HABER Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde Hafta Sonu Yoğunluğu

Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde Hafta Sonu Yoğunluğu

Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde Hafta Sonu Yoğunluğu, Sivas'ın eşsiz doğal güzelliklerinden Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, hafta sonu yoğun bir ilgiyle karşılandı.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
305
GÖSTERİM
Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde Hafta Sonu Yoğunluğu

Sivas'ın eşsiz doğal güzelliklerinden Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, hafta sonu yoğun bir ilgiyle karşılandı. Gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, kayak merkezine olan talebi artırdı.

Yıldız Dağı ve çevresine 58 kilometre uzaklıkta yer alan kayak merkezi, 15 santimetreye ulaşan kar kalınlığı ile kayakseverleri cezbetmeye devam ediyor. Profesyonel 2 pistin açık olduğu merkezde, vatandaşlar kızakla kayarak ve kayak yaparak keyifli anlar geçirdi.

Dünya Kayak Federasyonu standartlarına uygun pistlere sahip Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, 2 bin 551 ile 1636 metre uzunluğunda 2 telesiyej, 804 metre teleski, kızak pisti, yürüyen bant, t-bar gibi mekanik tesisleri, otel, kafe, restoran ve 25 bungalov ile misafirlerine eşsiz bir kış deneyimi sunuyor.

Kar yağışıyla birlikte doğal güzellikleriyle öne çıkan Yıldız Dağı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı, kayakseverler keyifli bir gün geçirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Faruk Beşer Hoca vefat etti

Faruk Beşer Hoca vefat etti