27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Gemerek Haber Sivas'ta Keneden İlk Ölüm!

Sivas'ta Keneden İlk Ölüm!

Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Eşikli köyünde yaşayan Afgan uyruklu Gülbidin Ekberi, kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'ne yakalandı ve yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas'ta Keneden İlk Ölüm!

Afganistanlı Gülbidin Ekberi, Kene Isırması Sonucu Hayatını Kaybetti

Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Eşikli köyünde ikamet eden Afgan vatandaşı Gülbidin Ekberi, bir kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'ne yakalanarak yaşamını yitirdi.

Olay Köyde Büyük Üzüntü Yarattı

Eşikli köyünde meydana gelen olay, bölge halkı arasında büyük bir üzüntü ve endişe yarattı. Ekberi'nin hayvanları otlatırken kene tarafından ısırılmasıyla başlayan trajik süreç, köy sakinlerini derinden sarstı.

Kurtulmak İçin Kendi Başına Keneyi Çıkardı

Kene ısırması sonrasında rahatsızlanmaya başlayan Ekberi, kendi başına keneyi çıkarmaya çalıştı ancak durumu giderek kötüleşti.

3 Gün Süren Mücadele Sonucu Kaybetti

Hemen hastaneye kaldırılan Ekberi, 3 gün boyunca süren yoğun bakım mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Tıp ekiplerinin tüm çabalarına rağmen Ekberi'nin yaşamı kurtarılamadı.

Cansız Bedeni Memleketine Gönderildi

Afganistan uyruklu Ekberi'nin cansız bedeni, köylüler tarafından büyük bir hüzünle memleketine gönderilerek defnedildi. Olay, bölgede derin bir üzüntü yarattı ve tedbirlerin artırılması gerekliliği konusunda yetkilileri harekete geçirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Görenleri hayran bırakan manzara: İnatçı dağ keçileri

Görenleri hayran bırakan manzara: İnatçı dağ keçileri