ANASAYFA GENEL AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı 2024 Açıklandı! Yücel Yılmaz Kimdir?

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı 2024 Açıklandı! Yücel Yılmaz Kimdir?

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı 2024 Açıklandı! Yücel Yılmaz Kimdir? Akparti Balıkesir Belediye başkan adayı Yücel Yılmaz Adaylığını Yineledi. Akp Genel Merkezinden Yapılan Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
526
GÖSTERİM
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı 2024 Açıklandı! Yücel Yılmaz Kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Adayın ismi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz olarak duyuruldu.

Yücel Yılmaz, daha önce 2014-2019 yılları arasında Karesi Belediye Başkanlığı görevini üstlenmiş ve 2019'dan itibaren de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 

Erdoğan, Yücel Yılmaz'ı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstererek, yerel seçimlerde partisinin adayını belirledi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Kuvayi Milliye şehrimiz Balıkesir’de bir kez daha tarih yazmak için, gerçek belediyecilik hizmetlerimizle ilimizin her köşesine hizmete devam etmek için adayımız yeniden Yücel Yılmaz" ifadelerine yer verildi. Balıkesirli vatandaşlar, Yücel Yılmaz'ı karşılama mitingine davet edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bandırmaspor'da Yılın Transfer Bombası!

Bandırmaspor'da Yılın Transfer Bombası!