ANASAYFA GÜNDEM Balıkesir Gazi İmam Hatip Ortaokulu'ndan: Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması

Balıkesir Gazi İmam Hatip Ortaokulu'ndan: Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması

Balıkesir Gazi İmam Hatip Ortaokulu'ndan Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması, Balıkesir Gazi İmam Hatip Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması'na ev sahipliği yaptı.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
548
GÖSTERİM
Balıkesir Gazi İmam Hatip Ortaokulu'ndan: Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması

Gazi İmam Hatip Ortaokulu'ndan Önemli Bir Organizasyon: Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması

Balıkesir Gazi İmam Hatip Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması'na ev sahipliği yaptı.

Geçtiğimiz gün Balıkesir İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgen, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Av. Birol Şahin, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, Altıeylül İl Milli Eğitim Müdürü Çetin Keren, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü ve Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç gibi önemli isimler katıldı.

İl Müftüsü Celal Sürgeç, yarışma kapsamında öğrenci ve misafirlere hitaben yaptığı konuşmada dereceye giren öğrencileri tebrik ederek etkinliğin önemine vurgu yaptı.

Gazi İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlediği yarışma, İmam Hatip eğitimi alan öğrenciler arasındaki yetenekleri ortaya çıkarmak ve bu alanda başarı elde eden öğrencilere destek olmak amacıyla düzenlenmiştir.

Yorumlar
A
Ahmet 4 ay önce
Hafızlarımızı tebrik ediyorum, Rabbim sayılarını artırsın...
BEĞENME
0
CEVAPLA
Burhaniye'de Yollar Yenileniyor: Belediye Hızla Çalışmalarına Devam Ediyor!

Burhaniye'de Yollar Yenileniyor: Belediye Hızla Çalışmalarına Devam Ediyor!