27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Demiryollarında İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Demiryollarında İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Sivas ile Turhal arasındaki tren istasyonları ve garlarda otla mücadele amacıyla ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Demiryollarında İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Sivas Demiryolu Hatlarında Otla Mücadele İlaçlaması Yapılacak 29 Mayıs ile 14 Haziran tarihleri arasında Sivas - Divriği arasında ve 3 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında Sivas - Turhal arasında gar, istasyon ve saydinglerde otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacak. Bu ilaçlamaların insan ve hayvan sağlığı üzerinde olumsuz etkisi olabileceği belirtilerek vatandaşların dikkatli olmaları isteniyor.

İlaçlama Uyarısı

İlaçlama sürecinde kullanılacak kimyasalların tehlikeli olabileceği vurgulanarak, belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde yaşayan vatandaşların önlem almaları gerektiği açıklandı. İlaçlama tarihleri boyunca vatandaşlardan ilaçlanan bölgelere yaklaşmamaları, hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı ve arıcılık faaliyetlerinde bulunmamaları istendi.

İlaçlama Tarihleri ve Güzergahı

29 Mayıs 2024 ile 14 Haziran 2024 tarihleri arasında Sivas, Taşlıdere, Tecer, Kayapınar, Karasar, Eskiköy, Ayvaz, Karagöl, Köroğlu, Bozarmut, Kangal, Çetinkaya, Avşar, Güneş, Göçentaşı, Cürek, Demirdağ, Divriği (Sivas İl sınırı) arasında ilaçlama yapılacak. 03 Haziran 2024 ile 14 Haziran 2024 tarihleri arasında ise Sivas, Yapı, Kalın, Yıldızeli, Subaşı, Çamlıbel, Çizözü, Topulyurdu, Yeşilyurt, Kunduz, Artova, Yenice, Ulusulu, Göçenli, Güzelbeyli, Yıldıztepe, Zile, Turhal (Sivas ve Tokat İl sınırları) gar ve istasyonları arasında ilaçlama gerçekleştirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çöpten elde edilen enerjiyle domates üretimi..

Çöpten elde edilen enerjiyle domates üretimi..