27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri HEDEF projesi gündemde!

HEDEF projesi gündemde!

Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Danişment İlkokulu/ Ortaokulu'nun yanında bulunan Lütfi Fikret Tuncel İlkokulu/ Ortaokulu'nu ziyaret ederek idarecilerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HEDEF projesi gündemde!

Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, 6 Şubat depreminden etkilenen Lütfi Fikret Tuncel İlkokul/Ortaokulunda devam eden güçlendirme ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra aynı binada eğitim veren Danişment İlkokulu/Ortaokulu ile Lutfi Fikret Tuncel İlkokulu/Ortaokulunda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek görüş, öneri ve talepleri dinledi.

Milli Eğitim Müdürü Okullarda İncelemelerde Bulundu

Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, deprem sonrası etkilenen okullardaki çalışmaları yakından takip ediyor. Lütfi Fikret Tuncel İlkokul/Ortaokulu'ndaki güçlendirme ve onarım faaliyetlerini denetledikten sonra Danişment İlkokulu/Ortaokulu ve Lutfi Fikret Tuncel İlkokulu/Ortaokulu'ndaki öğretmenlerle bir araya gelerek istişarede bulundu.

Öğretmenlerin Görüş ve Önerilerini Dinledi

Müdür Yener, okullardaki öğretmenlerle yapılan toplantıda onların görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Eğitim camiasıyla bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etmeyi amaçlayan Yener, öğretmenlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini de dinledi.

HEDEF Projesi Hakkında Bilgi Aldı

Sivas Valiliği himayesinde yürütülen Millî Eğitim Müdürlüğü HEDEF projesi kapsamında okuldaki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Müdür Yener, eğitim kalitesinin artırılması için yapılan çalışmalara destek verdi. Eğitimde dönüşümü sağlamak amacıyla yürütülen projeleri yakından takip eden Yener, okuldaki gelişmeleri de yerinde inceledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fabrikadaki yangında 1 kişi öldü

Fabrikadaki yangında 1 kişi öldü