27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Iğdır FK, 1. Lig'e Yükseldi! Taraftarların Taşıdıkları Şaşkınlık Yarattı

Iğdır FK, 1. Lig'e Yükseldi! Taraftarların Taşıdıkları Şaşkınlık Yarattı

Iğdır FK'nın galibiyetiyle 1. Lig'e yükselmesi, 1461 Trabzon ve Iğdır FK arasındaki play-off maçının öne çıkanları arasında. Taraftarların taşıdığı maddeler güvenlik endişesine neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Iğdır FK, 1. Lig'e Yükseldi! Taraftarların Taşıdıkları Şaşkınlık Yarattı

1461 Trabzon ve Iğdır FK Arasındaki Play-off Maçı

Geçtiğimiz günlerde TFF 2. Lig Play-off Yükselme maçı Sivas’ta gerçekleşti. 1461 Trabzon ile Iğdır FK arasındaki karşılaşmada galip gelen takım, Iğdır FK oldu. Bu sonuçla Iğdır FK, adını 1. Lig'e yazdıran son takım oldu.

Güvenlik Önlemleri ve Taraftarlar Üzerinde Yapılan Aramalar

Maç öncesinde geniş güvenlik önlemleri alındı ve taraftarların üzerinde aramalar yapıldı. Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kentte bulunan taraftarların araçları ve üstleri detaylı bir şekilde arandı. Stadyum girişlerinde de benzer aramalar yapıldı.

Yapılan Aramalarda Ele Geçen Maddeler

Aramalarda; 8 bıçak, 4 şiş, 100 meşale, 150 adet spor alanlarına sokulması yasak olan yanıcı ve yaralayıcı maddeler ile 4 adet sentetik ecza olarak tabir edilen uyuşturucu madde bulundu. Bu kapsamda 6 kişiye spor alanlarına yasaklı madde sokmaktan, 1 kişiye kasten yaralama ve yasaklı madde bulundurmaktan, 1 kişiye ise uyuşturucu madde bulundurmaktan yasal işlem uygulandı.

Taraftarların Taşıdığı Maddeler Şaşkınlık Yarattı

Maç öncesinde taraftarların üzerinden çıkan bu maddeler, görenleri şaşkına çevirdi. Güvenlik güçlerinin aldığı önlemlerle olası bir olayın önüne geçildiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Belediye Meclisi'nde Çalışma Temposu Artıyor

Sivas Belediye Meclisi'nde Çalışma Temposu Artıyor