22 Ekim 2024
weather
16°
ANASAYFA Spor Sivasspor Kulübü Hakan Arslan'a Atatürk Sözüyle Yanıt Verdi

Sivasspor Kulübü Hakan Arslan'a Atatürk Sözüyle Yanıt Verdi

Sivasspor, Hakan Arslan'ın ayrılık açıklamasına Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim" sözüyle yanıt verdi. Arslan, yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle kulüpten ayrıldığını açıklamıştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivasspor Kulübü Hakan Arslan'a Atatürk Sözüyle Yanıt Verdi

Sivasspor, 11 sezon boyunca kulüpte forma giyen Hakan Arslan'ın ayrılık açıklamasına, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüyle yanıt verdi. Kulüp, yaptığı açıklamada Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim" sözünü hatırlatarak, Arslan’a bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

Ne Olmuştu?

Sivasspor'da 2012-2013 sezonundan bu yana forma giyen Hakan Arslan, geçtiğimiz günlerde kulüpten ayrıldığını duyurmuştu. Açıklamasında, sezonun başında Teknik Direktör Servet Çetin tarafından takımda istenmediğini ancak Başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulunun desteği ile takımda kaldığını belirtmişti.

Hakan Arslan’ın Açıklamaları: Arslan, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etmişti: "Sivasspor'da 1 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu, 4 kez Avrupa kupaları heyecanı, 1 kez Türkiye Kupası'nda gol krallığı, 1 kez TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşarken, 365 maçla bu forma altında en fazla maça çıkan isim olmayı başardım. Çocuklarım bile kendilerini Sivaslı olarak tanıtıyor. Bu şehirden ayrılmak benim için çok zor olacak, ama kariyerimde yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi."

Arslan ayrıca, sezonun sonuna doğru kendisiyle hiçbir şekilde görüşülmeden "Hakan Arslan, sezon sonu futbolu bırakarak teknik heyetimize dahil olacak" açıklaması yapıldığını belirterek, bu durumdan büyük bir rahatsızlık duyduğunu ifade etmişti. Yönetimle yaşadığı bu sorunların ayrılma kararında etkili olduğunu belirten Arslan, "Bu basiretsiz açıklamaları yapan ve benim kadar Sivasspor'a hizmeti bulunmayan yöneticilerin, benim kariyerim hakkında yapmış olduğu açıklamaları şaşkınlıkla takip ettim," demişti.

Gelecek Planları ve Teşekkürler: Arslan, futbolculuk kariyerinde yeni bir sayfa açacağını ve bu kararı alırken zorlandığını belirterek, şunları eklemişti: "Bu kararı verirken zorlandım çünkü burası benim için gerçekten çok özel bir yer. Benim bu şekilde Sivasspor'dan ayrılmama sebep olan yönetimimize de kırgın olduğumu ifade etmek isterim."

Arslan, Sivasspor'a hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu ve bu kulüpte oynamaktan her zaman gurur duyduğunu aktararak, taraftarlara, Rıza Çalımbay'a, eski başkan vekili Erdal Sarılar'a, kulüp personeline, Sivas ve spor medyasına ve tüm takım arkadaşlarına teşekkür etti.


GazeteSivas.com Okuyucusuna Not:

Bu haber Gazete Sivas için hazırlanmıştır ve tüm telif hakları saklıdır. Sivasspor’un başarılı oyuncusu Hakan Arslan’ın kulüpten ayrılma süreci ve geleceğe dair planları hakkında en güncel bilgileri sunmaya devam edeceğiz. GazeteSivas.com'u takip edin ve Sivas'ın en güncel ve doğru haberlerini öğrenmek için düzenli olarak ziyaret etmeyi unutmayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alex Pritchard Sivasspor'da! Yeni Macerası Başlıyor

Alex Pritchard Sivasspor'da! Yeni Macerası Başlıyor