27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Spor Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 1500 kişiye dava açtı!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 1500 kişiye dava açtı!

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, kendisine ve ailesine hakaret eden yaklaşık 1500 kişilik bir grup hakkında sosyal medya üzerinden dava açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 1500 kişiye dava açtı!

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, sosyal medyada kendisi ve ailesine yönelik hakaret ve küfür içerikli paylaşımlar nedeniyle yaklaşık 1500 kişiye dava açtı.

Uygun'un Tepkisi

Bülent Uygun, sosyal medyadan gelen hakaretlere duyarsız kalmayarak, "Küfür ediyorsan zaten o karakterde ve karaktersizlikte oluyorsun. Dolayısıyla sana söylenecek bir söz kalmıyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hukuki Süreç

Yaşanan hakaret ve küfürlerle ilgili hukuki sürecin başlatıldığını belirten Uygun, "Bunları tespit ederek yaklaşık 1500 kişiyi dava ettik. Sonuçlanan her bir davada site sahibi olan kişilerden 150 bin lira, bireysel olarak küfür edenlerden 30 bin lira tazminat kazandık." ifadelerini kullandı.

Yardım Çağrısı

Bülent Uygun, elde ettiği geliri çeşitli kurumlara bağışladığını ve şu ana kadar 87 davanın sonuçlandığını belirtti. Ayrıca, çocuklara, devlet görevlilerine ve ailesine hakaret edenlerle ilgili davalara devam edeceğini vurguladı.

Tazminat Davaları

Gelecekte açacakları maddi tazminat davalarının tutarlarını artırmak istediğini belirten Uygun, sporun sevgi, saygı ve kardeşlik olduğunu vurgulayarak, hakaret etme hakkı olmadığını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılırmak'ı Atlayarak Geçmeye Çalışan Kadın, Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı

Kızılırmak'ı Atlayarak Geçmeye Çalışan Kadın, Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı