ANASAYFA GÜNDEM AK Parti'nin İBB adayı belli oldu: Video Görüntüleri

AK Parti'nin İBB adayı belli oldu: Video Görüntüleri

Akparti İstanbul Belediye Başkan Adayı Açığa Çıktı! Video Görüntüleri Sızdı! Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Dair İddialar Gündemi Sarsıyor
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
756
GÖSTERİM

Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Dair İddialar Gündemi Sarsıyor

31 Mart Yerel Seçimleri'ne doğru yaklaşırken, siyasi arenada heyecan dorukta. AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı konusundaki merak, 7 Ocak Pazar gününe odaklandı. Akşam saatlerinde sosyal medyada paylaşılan bir video, adayın Murat Kurum olduğu iddialarını güçlendirdi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının belli olduğu yönündeki iddialar, 7 Ocak 2024 Pazar günü yapılacak açıklamaya odaklanmış durumda. Siyaset kulislerinde dolaşan söylentilere göre, AK Parti'nin eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a adaylığı teklif edildiği konuşuluyor. Murat Kurum ve Tevfik Göksu'nun isimleri İBB adaylığı için geçiyordu ancak henüz AK Parti ve Murat Kurum tarafından bir açıklama yapılmış değil.

Sosyal medyanın gündemine oturan bu iddiaların güçlenmesinde pay sahibi olan bir video, Murat Kurum'un ekibine yaptığı konuşmayı içeriyor. Videoda Kurum, ekibiyle birlikte İstanbul'da yaşanan karmaşa ve düzensizlikleri ortadan kaldırmak için 16 milyon İstanbullu için yola çıkacaklarını ifade ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'nin adayının mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğu biliniyor. Bu noktada, Murat Kurum'un İmamoğlu'nun rakibi olacağı iddiaları da sosyal medyada konuşulanlar arasında. Ancak, henüz AK Parti ve Murat Kurum'dan resmi bir açıklama gelmedi. Şimdi, tüm gözlerin çevrildiği yer 7 Ocak 2024 Pazar günü yapılacak olan açıklamada.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
11 Haneli TC Kimlik Numarasına Özel 25.000 TL Nakit Ödül Kampanyası

11 Haneli TC Kimlik Numarasına Özel 25.000 TL Nakit Ödül Kampanyası