ANASAYFA YAŞAM Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı? Gelinim Mutfakta 16 Ocak Cuma Puan Durumu!

Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı? Gelinim Mutfakta 16 Ocak Cuma Puan Durumu!

Gelinim Mutfakta programının heyecanı, 16 Ocak'ta da tüm hızıyla devam ediyor. Gün içinde en çok izlenen programlardan biri olan Gelinim Mutfakta'da, yarışmacılar arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Seyirciler, puan durumu ve ödüller konusunda merak içinde bekliyorlar. İşte Gelinim Mutfakta'nın 16 Ocak bölümünde çeyrek altını kim kazandı sorusunun cevabı da bu heyecan dolu atmosferde aranıyor.
yazar
Haktan Aydın
264
GÖSTERİM
Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı? Gelinim Mutfakta 16 Ocak Cuma Puan Durumu!

16 Ocak'ta ekrana gelen Gelinim Mutfakta, gündüz kuşağının en popüler yarışma programlarından biri olarak seyircilerle buluştu. Yarışmacı gelinler, mutfakta kayınvalidelerini etkilemek için kıyasıya bir mücadele verirken, bu rekabet izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 

Arama motorlarında yoğun ilgi gören sorulardan biri de çeyrek altını kim kazandı sorusu. Ayrıca, haftanın birincisine verilecek 10 altın bileziğin sahibi olma mücadelesi de büyük bir heyecanla takip ediliyor. Puan durumu ve kazanan gelinlerle ilgili merak, seyircileri beklemeye devam ediyor.

Gelinim Mutfakta'nın 1301. bölümünde gelinler ve kayınvalideler arasındaki mücadele tüm hızıyla sürüyor. Birinci olan yarışmacı çeyrek altını kazanırken, haftanın birincisi ise tam 10 altın bileziğin sahibi olacak. Eksi iki puan alan gelin Selda ise 16 Ocak Salı gününün dikkat çeken ismi oldu. 

Günün birincisi ve çeyrek altını kazanan gelin ise Yeşim oldu. Hatırlatmak gerekirse, bir önceki bölümde 15 Ocak Pazartesi günü çeyrek altını kazanan gelin yine Selda olmuştu. Ayrıca, 1-5 Ocak haftasında 10 altın bileziği kazanan gelin ise Tuğba olmuştu. Geçen hafta finalde ise Gülenay elenmişti. Günün sonunda hangi gelinin çeyrek altını kazanacağı ve puan durumu merak konusu. 15 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu şu şekilde:

- Yeşim gelin: 17
- Selda gelin: 14
- Tuğba gelin: 10
- Filiz gelin: 6

Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı, çeyrek altını kim aldı, kim birinci oldu? Sorularının cevapları ve güncel bilgiler için bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayasofya Tekrar Müze oldu mu? Giriş Neden 25 Euro?

Ayasofya Tekrar Müze oldu mu? Giriş Neden 25 Euro?