ANASAYFA ASAYİŞ Sivas'ta Kargo Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Sivas'ta Kargo Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Sivas'da Kaza: 5 Yaralı var. Sivas'ın Dört Eylül Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir kargo minibüsü ile bir otomobil çarpıştı. Kazada, araçların sürücüleriyle birlikte minibüs ve otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
341
GÖSTERİM
Sivas'ta Kargo Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Sivas'ta Kargo Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Sivas'ın Dört Eylül Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir kargo minibüsü ile bir otomobil çarpıştı. Kazada, araçların sürücüleriyle birlikte minibüs ve otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ekipleri, yaralıları güvenli bir şekilde kurtararak hastanelere sevk etti. Yapılan ilk incelemelerde, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaza, Dört Eylül Mahallesi'nde çift taraflı olarak meydana geldi. MNG kargo şirketine ait kargo minibüsü ile bir özel otomobilin çarpışması sonucu oluşan kazada, sürücülerle birlikte araçlarda bulunan C.B.Ş. (17), E.M.A. (65) ve T.K.G. (24) adlı vatandaşlar yaralandı. Sivas İtfaiye ekipleri, kaza mahalline hızla ulaşarak araçlarda sıkışan yaralıları güvenli bir şekilde çıkardı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından şehirdeki hastanelere sevk edildi. Yapılan açıklamada, kaza sonrasında yaralanan vatandaşların durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği ifade edildi. Kaza ile ilgili detaylı inceleme ve soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Terör Destekçileri Vatandaşlıktan Çıkarılsın

Terör Destekçileri Vatandaşlıktan Çıkarılsın