ANASAYFA GENEL ÇYDD Öğrencileri İçin Balıkesir Emek Sinemasında İklim Değişikliği Sunumu Gerçekleştirildi

ÇYDD Öğrencileri İçin Balıkesir Emek Sinemasında İklim Değişikliği Sunumu Gerçekleştirildi

ÇYDD Öğrencilerinden İklim Değişikliği Sunumu, ÇYDD Öğrencileri İçin Balıkesir Emek Sinemasında İklim Değişikliği Sunumu Gerçekleştirildi
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
601
GÖSTERİM
ÇYDD Öğrencileri İçin Balıkesir Emek Sinemasında İklim Değişikliği Sunumu Gerçekleştirildi

TEMA Vakfı Başkanı Metin Kuter, Balıkesir Emek Sinemasında Gençlere İklim Değişikliği Sunumu Yaptı

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Balıkesir Emek Sineması'nda, TEMA Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Metin Kuter tarafından, ÇYDD'den burs alan öğrencilere özel bir İklim Değişikliği sunumu gerçekleştirildi. Saat 13.00'te başlayan ve 1 saat 15 dakika süren sunuma, ÇYDD yöneticileri, 10 yetişkin ve 110 öğrenci katılım sağladı.

Etkinlik, ÇYDD Başkanı İsmail Erten'in açılış konuşmasıyla başladı. Gençlerin yoğun ilgisiyle renklenen sunumda, İklim değişikliğine neden olan etmenler ve çözüm yolları detaylı bir şekilde tartışıldı. TEMA Vakfı Balıkesir Şubesi Başkanı Metin Kuter, sunum için davet eden ÇYDD yönetim kuruluna ve etkinliği ilgiyle takip edip katkı sunan öğrencilere teşekkür etti.

Bu etkinlik, gençlerin iklim değişikliği konusundaki farkındalıklarını artırmak, bilinçlenmelerini sağlamak ve çevre konularına duyarlı bireyler yetiştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. TEMA Vakfı'nın Balıkesir Şubesi tarafından gerçekleştirilen sunum, gençler arasında çevre bilincinin yaygınlaştırılmasına katkı sağladı.

ÇYDD Öğrencilerinden İklim Değişikliği Sunumu, ÇYDD Öğrencileri İçin Balıkesir Emek Sinemasında İklim Değişikliği Sunumu Gerçekleştirildi

Geçtiğimiz Cumartesi günü Balıkesir Emek Sineması'nda, ÇYDD'den burs alan öğrencilere özel olarak düzenlenen etkinlik kapsamında, Tema Vakfı tarafından bir İklim Değişikliği sunumu gerçekleştirildi. Saat 13.00'te başlayan ve 1 saat 15 dakika süren sunumda, ÇYDD yöneticileri, 10 yetişkin ve 110 öğrenci bir araya geldi.

Etkinlik, ÇYDD Başkanı İsmail Erten'in açılış konuşmasıyla başladı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle renklenen sunumda, iklim değişikliğine neden olan etmenler ve çözüm yolları detaylı bir şekilde ele alındı. TEMA Vakfı Balıkesir Şubesi'nden Metin Kuter, sunum için davet eden ÇYDD yönetim kuruluna ve etkinliği ilgiyle takip edip katkı sunan öğrencilere teşekkür etti.

Bu etkinlik, gençlerin iklim değişikliği konusundaki farkındalıklarını artırmak ve çözüm yollarına dair bilinçlenmelerini sağlamak adına önemli bir adım olarak nitelendirildi.

ÇYDD ve TEMA Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen sunum, gençler arasında iklim bilincini yayma amacını taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Master Chef All Star Şampiyonu Balıkesir'li Esra Oldu

Master Chef All Star Şampiyonu Balıkesir'li Esra Oldu