27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivaslılar Sezonu Erken Açtı: Soğuk Çermik'te Serin Sularda Keyif Zamanı!

Sivaslılar Sezonu Erken Açtı: Soğuk Çermik'te Serin Sularda Keyif Zamanı!

Sivaslılar, yaz ayının gelmesiyle birlikte Soğuk Çermik'te tatil keyfini erken yaşamaya başladı. Evler şimdiden dolmaya başladı, doğal termal kaynaklar bu yazın favorisi olacak gibi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivaslılar Sezonu Erken Açtı: Soğuk Çermik'te Serin Sularda Keyif Zamanı!

Sivas'ta Yaz Aylarında Soğuk Çermik Keyfi Başladı

Sivaslılar Tatil İçin Soğuk Çermik'i Tercih Ediyor

Sivaslılar, yaz aylarında serinlemek ve dinlenmek için Soğuk Çermik'i tercih etmeye başladı. Otellerin dolmasıyla birlikte havuzlarda keyif yapmaya başlayan Sivaslılar, burada huzur dolu bir tatil geçiriyorlar.

Rezervasyonlar Erken Dönemde Yapılmış

Geçmiş yıllarda Mart ayında başlayan rezervasyon dönemi bu sene daha da erken başladı ve Soğuk Çermik'teki tesisler hızla dolmaya başladı. Kurban Bayramı tatili öncesinde yapılan rezervasyonlar, Sivaslıların buradaki yerlerini garantilemelerini sağladı.

Farklı Apart Seçenekleri ve Fiyatlar

Soğuk Çermik'te bulunan apart evler, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı seçenekler sunuyor. Günlük bin 200 TL'ye kiralanabilen 1+1 apartlar, bin 500 TL'ye kiralanabilen 2+1 apartlar ise Sivaslıların tercihine göre konaklama imkanı sunuyor.

Hafta İçi ve Hafta Sonu Yoğunluğu

Hafta içleri genellikle sessiz ve sakin geçen Soğuk Çermik, hafta sonları ise günübirlik ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Günübirlik ziyaretçiler, şehirdeki sıcak havadan kaçıp burada serinleyerek keyifli vakit geçiriyorlar.

Uygun Fiyatlar ve Huzur Dolu Ortam

Bir apart sakini, Soğuk Çermik'in huzur dolu ortamından ve uygun fiyatlarından bahsederek burayı tercih etmelerinin sebebini açıkladı. Fiyatlar açısından oldukça makul olan Soğuk Çermik, Sivaslıların sıcak yaz günlerini keyifle geçirebilecekleri bir mekan olarak öne çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta heyelan oldu: 100 dönüm tarım arazisi zarar gördü

Sivas'ta heyelan oldu: 100 dönüm tarım arazisi zarar gördü