ANASAYFA TRENDLER Regaip Kandili Resimli Mesajları 2024: Dualı, Ayetli, Anlamlı, Değişik, Hayırlı Kandiller

Regaip Kandili Resimli Mesajları 2024: Dualı, Ayetli, Anlamlı, Değişik, Hayırlı Kandiller

Regaip Kandili mesajları 2024, Kandil mesajı, Dualı ayetli, cumalı, mübarek olsun sözleri, resimli, hareketli, pinterest, kısa, uzun, yeni, değişik, anlamlı kandil mesajları 2024 resimleri, Hayırlı Kandiller.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
1702
GÖSTERİM

Regaip Kandili mesajları 2024, Resimli Kandil mesajı, Dualı ayetli, cumalı, Kandiliniz mübarek olsun sözleri, resimli, hareketli, pinterest, kısa, uzun, yeni, değişik, anlamlı kandil mesajları 2024 resimleri, Hayırlı Kandiller.

De ki; Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Kandiliniz mübarek olsun.
Sevmek dua etmektir belki de... Kimseler bilmeden; duymadan ve sessizce. Kalbimde ve dualarımda olan bütün sevdiklerime. Hayırlı Kandiller!
Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun. Kandilin kutlu olsun.
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.
Regaip Kandili'nin, İslam aleminin yeniden dirilişine vesile olması dileğiyle, geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun…
Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır kandiliniz mübarek olsun.
Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yine de mutlu ve umutlu nice hayırlı kandillere.
İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet, Hz. Muhammed (sas) komşunuz olsun günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Regaip Kandiliniz mübarek olsun.
Allah gönlünüzden geçen her duayı hakkınızda hayırlı ise kabul etsin. Amin! Hayırlı kandiller
Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaip Kandilimiz Mübarek olsun!
Allah'ım! Recep ve Şaban'ı hakkımızda mübarek eyle, bize Ramazan'a ulaştır. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.
Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.
Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.
Mübarek üç ayların İslam âlemi ve insanlık için iyiliklere, güzelliklere rağbetin anahtarı olmasını diliyor, üç aylar ve Regaip gecenizi tebrik ediyoruz.
Kalplerinizden geçen tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle, mübarek Regaip Kandilinizi kutlar, sevgiler, saygılar sunarım.
Mübarek üç aylarımızı ve regaip kandilimizi tebrik eder, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-Allah tan dilerim. Âmin.
Rahmet ve bereketin gecesi olan Regaip Kandili kutlu olsun.
Bu gece huzur ve müjde gecesidir. Regaip Kandiliniz kutlu olsun.
Tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle Mübarek Üç Aylar ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun.
Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın dualarınız kabul olsun.
Ülkemize iyilik, güzellik bereket ve huzur dolsun. Regaip Kandilimiz kutlu olsun.
Birbirine her koşulda samimiyetle iyiliği, hakkı ve sabrı tavsiye eden insanların yol arkadaşlığı, bu zamanda sahip olunabilecek en değerli hazinelerden biridir. Regaip Kandiliniz kutlu olsun.
Tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutluyor, bu kutlu günün hayırlara, barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.
Regaip Kandilimiz mübarek olsun.
Regaip kandilimiz kutlu olsun.
Bu mübarek vakitler, kendimize, özümüze yaklaşabilmemiz; idrakimizi artırmamız ve daha olgun insanlar olmamız için vesile olabilsin.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika 32 ilde Oy verme Saatleri Değişti

Son Dakika 32 ilde Oy verme Saatleri Değişti