27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Sivas'ta YKS Günü Öğrencilere ve Görevlilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Sivas'ta YKS Günü Öğrencilere ve Görevlilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Ulaşım Dairesi Başkanlığı kararıyla, Sivas'ta 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS sınavında öğrencilere ve sınav görevlilerine ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunulacak. Öğrenciler ve görevliler, sınav belgelerini göstererek bu hizmetten faydalanabilecekler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas'ta YKS Günü Öğrencilere ve Görevlilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) günlerinde, sınava girecek öğrencilere ve sınav görevlilerine toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağını duyurdu. Bu önemli karar, öğrencilerin sınav stresini azaltmak ve ulaşım konusunda herhangi bir zorluk yaşamamalarını sağlamak amacıyla alındı.

Hafta sonu gerçekleştirilecek YKS sınavı öncesinde, öğrenciler ve yakınları tarafından Sivas'taki toplu taşımanın durumu merak edildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı resmi hesabı üzerinden beklenen açıklama yapıldı. Peki, YKS günü toplu taşıma ücretsiz mi? İşte o detaylar:

Sivas'ta YKS Günü Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günü yapılacak olan YKS sınavlarına girecek öğrenci ve sınav görevlileri için toplu taşımanın ücretsiz olacağı belirtildi. Bu uygulama kapsamında, Sivas da dahil olmak üzere tüm illerde belediyelerin ulaşım araçları, sınava girecek öğrencilere ve sınav görevlilerine ücretsiz hizmet verecek. Öğrencilerin ve görevlilerin bu hizmetten yararlanabilmeleri için sınav belgelerini göstermeleri yeterli olacak.

Bu karar, öğrencilerin sınav günü Sivas'ta ulaşımda herhangi bir sorun yaşamamalarını ve sınav stresini en aza indirmeyi amaçlıyor. Bu uygulama, sınava girecek binlerce öğrenci ve görevli tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul-Sivas Hızlı Treninde Yolcu Rekoru: Bir Ayda 55 Bin Kişi

İstanbul-Sivas Hızlı Treninde Yolcu Rekoru: Bir Ayda 55 Bin Kişi