27 Temmuz 2024
weather
27°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika Sivas Haberleri
ANASAYFA Sivas Haberleri Imany İstanbul Konserinde Filistin'e Destek Çağrısı Yaptı

Imany İstanbul Konserinde Filistin'e Destek Çağrısı Yaptı

Dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Imany, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği konserinde Filistin'e destek çağrısında bulundu. "Believer" şarkısının ardından seyircilere hitap eden Imany, barış ve adalet için yumruklarını kaldırmalarını istedi. Seyirciler de alkış ve çığlıklarla bu çağrıya yanıt verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Imany İstanbul Konserinde Filistin'e Destek Çağrısı Yaptı

Dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Imany, yeni albümü "Voodoo Cello"nun Türkiye turnesi kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. İlk albümü "Shape of a Broken Heart" ile üç ülkede platin plak kazanan sanatçı, konserinde "Dance Monkey", "Believer", "Wonderfull Life", "You Will Never Know", "All The Things She Said" ve "A Team" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Imany'den İstanbul'da Anlamlı Filistin Çağrısı

Konser sırasında Imany, "Believer" şarkısının ardından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkat çekerek duygusal bir çağrıda bulundu. "Yumruklarını kaldır İstanbul. Kendiniz için, zulme uğrayanlar için, dünyanın her yerinde katledilen tüm masum insanlar için, adalet için, barış için yumruklarını kaldır. Barışı, ateşkesi ve özgür Filistin'i iste. İstanbul, dediklerimi tekrar et: Barış istiyoruz." ifadelerini kullanan sanatçı, seyircilerden büyük destek aldı. Seyirciler de yumruklarını kaldırıp alkış ve çığlıklarla Filistin'e destek verdiler.

Konserde Imany'e şarkılarında 8 çellist eşlik etti ve dinleyiciler de bu eşsiz performansa katıldılar. Bu anlamlı gece, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatırken, Filistin'e yönelik destek mesajlarıyla da hafızalara kazındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İmamoğlu'nun zafer tablosu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı rahatsız etti! İddia: 'Hemen o isimleri bulun!'

İmamoğlu'nun zafer tablosu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı rahatsız etti! İddia: 'Hemen o isimleri bulun!'